Párkapcsolat osztálykirándulás

Elköteleződés, intimitás, szexualitás, elfogadás, felelősség… Mit jelentenek ezek a szavak? És egyáltalán mi közük van egymáshoz? 

Egészen fiatal korunktól kezdve nap, mint nap szembetalálkozunk a párkapcsolat és az ehhez kapcsolódó vágyakkal és elvárásokkal, ráadásul életünk végéig nyomon kísér ez a kérdés. Azt viszont, hogy én tinédzserként mit kezdjek vele, mit fontos tudnom mielőtt valamibe belevágok és, hogy milyen hatással lesz rám hosszú távon sehol sem tanítják. Még, ha tanítanák is, az iskolai keretek nem tudnak teret adni arra, hogy erről mély beszélgetéseket folytassanak a tanárok a diákokkal. 

Ez a kirándulás lehetőséget ad arra, hogy őszinte kérdésekre hiteles válaszokat kapjanak, és szembenézzenek a párkapcsolatokhoz kapcsolódó elvárásaikkal és vágyaikkal. 

A korosztályi jellemzőkből kifolyólag ezt a programunkat VII. osztálytól ajánljuk.

 

Az alapprogram 110 RON/fő.

Az alapprogram igény szerint kiegészíthető:

Kérünk egy kiegészítő programot válasszatok, hogy beleférjünk az időkeretbe!

Melyek a zaklatás jellemzői? Milyen formái vannak? Kik a szereplők? Mi számít zaklatásnak? Mik a következmények? Mit tehetsz, ha bullying áldozatává váltál? 

A program során interaktív módszerek segítségével ismerhetik meg az iskolai zaklatás fogalmát. Célunk tudatosítani a fiatalokban azt, hogy a viselkedésük mit vált ki a mellettük levőkből és az hogyan hat a közösségre.  

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan fejleszthetem a diákok ritmusérzékét? Hogyan segíti a zene és a tánc a hétköznapi tanulást? 

A néptánc opcionális programunk keretein belül táncoktatók segítségével élhetnek át a fiatalok egy táncházas közösségi élményt, így fejlesztve a koncentrációs készséget, egyensúly- és ritmusérzéket, valamint az egymáshoz fűződő kapcsolatukat.  

Ár: 30 RON/Fő

Hogyan hat a közös játék élménye az osztályközösségre? 

A kvízest keretein belül a diákok kis létszámú csoportokba tömörülve versenyezhetnek egymással, tesztelve tudásukat bizonyos előre egyeztetett témák keretein belül. A program ideje alatt nem csupán a tudásukat fejlesztik, hanem a vitakultúrájukat és az egymásra figyelést is. Ez a program korosztálytól függetlenül maradandó élményt nyújt.

Ár: 20 RON/Fő

Játszottatok már az osztályban hagyományos társasokkal? Mikor nevettetek utoljára önfeledten egy társasjáték mellett? 

Egy olyan kötetlen játékestre hívjuk a résztvevőket, ahol elrugaszkodunk a megszokott táblás játékoktól. A program célja, hogy önfeledten játsszatok és sajátítsatok el új módszereket, amelyeket akár az osztályteremben is megvalósíthattok. 

Ár: 20 RON/Fő

Lépj velünk kapcsolatba

Több mint élmény!
Gyere velünk kirándulni!