Pályaorientációs osztálykirándulás

Mi az ami érdekel? Hol és mit tanuljak tovább? Milyen szakmák léteznek? Hogyan írjam meg az önéletrajzom? 

Ezek nem egyszerű kérdések, de mi igyekszünk a kirándulás során  segíteni a válaszok megtalálásában. Szó esik a szakmákról és továbbtanulási lehetőségekről. Feltárjuk az érdeklődési köröket, erősségeket és gyengeségeket, olyan témákat, amik abban segítenek, hogy a résztvevők  megtalálhassák a számukra megfelelő irányt.

Pályaorientációs tematikus kirándulásunkat leginkább XI-XII.-es és VIII.-os diákok számára ajánljuk, hiszen ők azok akiknél a legaktuálisabb.

 

Az alapprogram 110 RON/fő.

Az alapprogram igény szerint kiegészíthető:

Kérünk egy kiegészítő programot válasszatok, hogy beleférjünk az időkeretbe.

Segítség! Nehezen tudok beszélni az osztály előtt! 

Melyek egy prezentáció elemei? Hogyan építsünk fel egy bemutatót? Mit és hogyan mondjunk? 

A tevékenység keretein belül a diákok megismerhetnek olyan tippeket, amelyek által leküzdhetik a stresszt felelés közben, élvezetesebbé tehetik bemutatóikat és kalandosabbá válhat egy iskolai prezentációs feladat elkészítése. 

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan hat a közös játék élménye az osztályközösségre? 

A kvízest keretein belül a diákok kis létszámú csoportokba tömörülve versenyezhetnek egymással, tesztelve tudásukat bizonyos előre egyeztetett témák keretein belül. A program ideje alatt nem csupán a tudásukat fejlesztik, hanem a vitakultúrájukat és az egymásra figyelést is. Ez a program korosztálytól függetlenül maradandó élményt nyújt.

Ár: 20 RON/Fő

Játszottatok már az osztályban hagyományos társasokkal? Mikor nevettetek utoljára önfeledten egy társasjáték mellett? 

Egy olyan kötetlen játékestre hívjuk a résztvevőket, ahol elrugaszkodunk a megszokott táblás játékoktól. A program célja, hogy önfeledten játsszatok és sajátítsatok el új módszereket, amelyeket akár az osztályteremben is megvalósíthattok. 

Ár: 20 RON/Fő

Lépj velünk kapcsolatba

Több mint élmény!
Gyere velünk kirándulni!