Pénzügyi tudatosság osztálykirándulás

Hogyan határozzák meg életemet a pénzügyi döntéseim? Miként osszam be a zsebpénzem? Mire költök és mire spórolok? Hogyan viszonyulok én a pénzhez? 

A pénzügyi tudatosság tematikus osztálykirándulás során korosztálynak megfelelően, többek között szó esik az alapvető pénzügyi fogalmakról, pénzügyi intelligenciáról és -személyiségtípusokról is.  

Ajánljuk már egészen V. osztálytól, ugyanis a téma egyedisége okán mára már egy erősen hiánypótló tevékenységnek számító foglalkozás vár a diákokra. 

Egy olyan játék keretein belül ismerhetik meg a pénz útját, amely során vásárolniuk, eladniuk kell, így gyűjtve, vagy épp elvesztve a pénzüket. A tanulságok levonása pedig segíti a majdani döntéshozatalukat. 

 

Az alapprogram 110 RON/fő.

Az alapprogram igény szerint kiegészíthető:

Kérünk egy kiegészítő programot válasszatok, hogy beleférjünk az időkeretbe.

Hogyan és merre tovább? Mi az én utam és mit várnak el tőlem? A pályaválasztásomat milyen mértékben befolyásolják pénzügyi döntéseim? és fordítva…

A ma már fellelhető temérdek lehetőség nem minden esetben könnyíti meg a diákok választását. A tevékenység során interaktív módszerek segítségével a diákok maguk fedezhetik fel értékeiket és azonosíthatják be céljaikat, így közelebb kerülve a hivatásukhoz, jövőbeli elképzeléseikhez. 

Ár: 20 RON/Fő

Segítség! Nehezen tudok beszélni az osztály előtt! 

Melyek egy prezentáció elemei? Hogyan építsünk fel egy bemutatót? Mit és hogyan mondjunk? 

A tevékenység keretein belül a diákok megismerhetnek olyan tippeket, amelyek által leküzdhetik a stresszt felelés közben, élvezetesebbé tehetik bemutatóikat és kalandosabbá válhat egy iskolai prezentációs feladat elkészítése. 

Ár: 20 RON/Fő

Játszottatok már az osztályban hagyományos társasokkal? Mikor nevettetek utoljára önfeledten egy társasjáték mellett? 

Egy olyan kötetlen játékestre hívjuk a résztvevőket, ahol elrugaszkodunk a megszokott táblás játékoktól. A program célja, hogy önfeledten játsszatok és sajátítsatok el új módszereket, amelyeket akár az osztályteremben is megvalósíthattok. 

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan hat a közös játék élménye az osztályközösségre? 

A kvízest keretein belül a diákok kis létszámú csoportokba tömörülve versenyezhetnek egymással, tesztelve tudásukat bizonyos előre egyeztetett témák keretein belül. A program ideje alatt nem csupán a tudásukat fejlesztik, hanem a vitakultúrájukat és az egymásra figyelést is. Ez a program korosztálytól függetlenül maradandó élményt nyújt.

Ár: 20 RON/Fő

Lépj velünk kapcsolatba

Több mint élmény!
Gyere velünk kirándulni!