Önismereti osztálykirándulás

Hogyan látnak engem mások? Én mit tudok magamról? Melyek az erősségeim és miben kell még fejlődnöm? Milyen értékek mentén élem az életem? 

Az önismereti tematikus osztálykirándulás során többek között szó lesz a Johari ablakról, a személyiségtípusokról és az öt fejlődési területről is. 

Ajánljuk X. osztálytól, olyan osztályközösségek számára, amelyek tagjai már készek arra, hogy szembenézzenek önmagukkal és társaik segítségével beazonosítsák néhány vakfoltjukat. 

Az alapprogram 110 RON/fő.

Az alapprogram igény szerint kiegészíthető:

Kérünk egy kiegészítő programot válasszatok, hogy beleférjünk az időkeretbe.

Segítség! Nehezen tudok beszélni az osztály előtt! 

Melyek egy prezentáció elemei? Hogyan építsünk fel egy bemutatót? Mit és hogyan mondjunk? 

A tevékenység keretein belül a diákok megismerhetnek olyan tippeket, amelyek által leküzdhetik a stresszt felelés közben, élvezetesebbé tehetik bemutatóikat és kalandosabbá válhat egy iskolai prezentációs feladat elkészítése. 

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan hat a közös játék élménye az osztályközösségre? 

A kvízest keretein belül a diákok kis létszámú csoportokba tömörülve versenyezhetnek egymással, tesztelve tudásukat bizonyos előre egyeztetett témák keretein belül. A program ideje alatt nem csupán a tudásukat fejlesztik, hanem a vitakultúrájukat és az egymásra figyelést is. Ez a program korosztálytól függetlenül maradandó élményt nyújt.

Ár: 20 RON/Fő

Játszottatok már az osztályban hagyományos társasokkal? Mikor nevettetek utoljára önfeledten egy társasjáték mellett? 

Egy olyan kötetlen játékestre hívjuk a résztvevőket, ahol elrugaszkodunk a megszokott táblás játékoktól. A program célja, hogy önfeledten játsszatok és sajátítsatok el új módszereket, amelyeket akár az osztályteremben is megvalósíthattok. 

Ár: 20 RON/Fő

Lépj velünk kapcsolatba

Több mint élmény!
Gyere velünk kirándulni!