Közösségépítő osztálykirándulás

Mi kell egy összetartó osztályközösséghez?

A tevékenységek alatt olyan szociális és kommunikációs készségeit fejlesztjük a résztvevőknek, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy feloldódjanak a belső konfliktusok. Ezáltal a későbbiekben egy összetartóbb, jól működő osztályközösséggé kovácsolódnak, amiben a diákok egyénileg is jól érzik magukat.

A közösségépítő kirándulást minden korosztály számára ajánljuk, akik szeretnének egy jól működő osztályközösséget. 


Az alapprogram 80 RON/fő.

Az alapprogram igény szerint kiegészíthető:

Kérünk legtöbb két kiegészítő programot válasszatok, hogy beleférjünk az időkeretbe. 

Hogyan fejleszthetem a diákok ritmusérzékét? Hogyan segíti a zene és a tánc a hétköznapi tanulást? 

A néptánc opcionális programunk keretein belül táncoktatók segítségével élhetnek át a fiatalok egy táncházas közösségi élményt, így fejlesztve a koncentrációs készséget, egyensúly- és ritmusérzéket, valamint az egymáshoz fűződő kapcsolatukat.  

Ár: 30 RON/Fő

Létezik-e hagyományos magyar harcművészet? Ha nem, hogyan igázták le fél Európát, ha igen, akkor mit tudunk róla?

A baranta programunkon megismerhetnek és ki is próbálhatnak régi magyar harcászati stílusokat és eszközöket, így fejleszteve az egyensúlyérzéküket és koncentrációs készségüket. A szakemberek által vezetett program egy felejthetetlen élményt biztosít az osztályközösség számára.

Ár: 20 RON/Fő

Hogy nézz ki a menta? Mire jó a körömvirág? Tudtad, hogy a hagymának a fokhagymának, sőt még a káposztának is vannak jótékony hatásai? Mi van otthon ami hasznos lehet? 

Sok olyan növény, zöldség és fűszer lelhető fel a háztartásokban is, amelyek hatásainak ismerete hasznos lehet a mindennapokban. A program keretein belül gyógyhatású növényeket ismerhetnek meg.

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan hat a közös játék élménye az osztályközösségre? 

A kvízest keretein belül a diákok kis létszámú csoportokba tömörülve versenyezhetnek egymással, tesztelve tudásukat bizonyos előre egyeztetett témák keretein belül. A program ideje alatt nem csupán a tudásukat fejlesztik, hanem a vitakultúrájukat és az egymásra figyelést is. Ez a program korosztálytól függetlenül maradandó élményt nyújt.

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan befolyásolják döntéseink az életünket? Mit is jelent a párkapcsolat? Milyen elvárásai vannak egy tinédzsernek? Mit osztunk meg az interneten a párkapcsolatunkról?

A program keretein belül a diákok interaktív módszerek segítségével gondolhatják át a téma kapcsán felmerülő kérdéseiket, és kaphatnak hiteles válaszokat azokra. 

Ár: 20 RON/Fő

Melyek a zaklatás jellemzői? Milyen formái vannak? Kik a szereplők? Mi számít zaklatásnak? Mik a következmények? Mit tehetsz, ha bullying áldozatává váltál? 

A program során interaktív módszerek segítségével ismerhetik meg az iskolai zaklatás fogalmát. Célunk tudatosítani a fiatalokban azt, hogy a viselkedésük mit vált ki a mellettük levőkből és az hogyan hat a közösségre.

Ár: 20 RON/Fő

Minden, amit kidobunk szemét? Hogyan kell szelektíven gyűjteni? Diákként mit tudok tenni a környezetemért? Mit és hogyan változtassunk szokásainkon a környezetünk védelme érdekében?

A program keretein belül a tanulók a cselekedve tanulás módszerei segítségével sajátítják el a környezetvédelem irányelveit. Segítséget kapnak ahhoz, hogy hogyan tudják ők befolyásolni a körülöttük lévő világot. 

Ár: 20 RON/Fő

Hogyan és merre tovább? Mi az én utam és mit várnak el tőlem? 

A ma már fellelhető temérdek lehetőség nem minden esetben könnyíti meg a diákok választását. A tevékenység során interaktív módszerek segítségével a diákok maguk fedezhetik fel értékeiket és azonosíthatják be céljaikat, így közelebb kerülve a hivatásukhoz, jövőbeli elképzeléseikhez. 

Ár: 20 RON/Fő

Segítség! Nehezen tudok beszélni az osztály előtt! 

Melyek egy prezentáció elemei? Hogyan építsünk fel egy bemutatót? Mit és hogyan mondjunk? 

A tevékenység keretein belül a diákok megismerhetnek olyan tippeket, amelyek által leküzdhetik a stresszt felelés közben, élvezetesebbé tehetik bemutatóikat és kalandosabbá válhat egy iskolai prezentációs feladat elkészítése. 

Ár: 20 RON/Fő

Játszottatok már az osztályban hagyományos társasokkal? Mikor nevettetek utoljára önfeledten egy társasjáték mellett? 

Egy olyan kötetlen játékestre hívjuk a résztvevőket, ahol elrugaszkodunk a megszokott táblás játékoktól. A program célja, hogy önfeledten játsszatok és sajátítsatok el új módszereket, amelyeket akár az osztályteremben is megvalósíthattok. 

Ár: 20 RON/Fő

Lépj velünk kapcsolatba

Több mint élmény!
Gyere velünk kirándulni!